Menü Schließen

Trots rykten är Piers Morgans „tillkännagivande“ inte Bitcoin-relaterat

Den välkända brittiska journalisten klargjorde i en tweet före tillkännagivandet av sin nya bok att tillkännagivandet inte var relaterat till Bitcoin Code.

Den brittiska journalisten och TV-personligheten, Piers Morgan, gjorde sitt „stora tillkännagivande“ på Twitter den 16 juli – men trots rykten på sociala medier om en potentiell Bitcoin-godkännande var det inte kryptorelaterat

Istället sa Morgan att han kommer att lansera en bok relaterad till ett „liberalt krig“ och COVID-19 som heter Wake Up . Han hade tidigare behandlat rykten om att han skulle börja ge Bitcoin-råd ( BTC ) i följande tweet:

Bitcoin-skämtet hänvisar till rykten som började i en tråd om Morgan’s tweet om att han kommer att göra ett „stort tillkännagivande.“

Skämtar om Twitter’s hackattack

De flesta av svaren skämtade om en „Bitcoin-giveaway“ av Morgan efter det massiva hacket av Twitter som lanserades den 15 juli som såg några av de mest profilerade kontona i världsposten om en BTC-bedrägeri.

Detta är inte första gången Morgan är bunden till en kryptorelaterad berättelse. Sedan 2017 har svindlarna efterge sig Morgan i en reklamkampanj med falska uttalanden om hans ”senaste pengametoder.”

Den 16 juni lanserade Förenade kungariket Advertising Standards Authority (ASA) och Internet Advertising Bureau (IAB) ett nytt system för att upptäcka och ta bort annonser om bedrägerier online, bland annat ökningen av krypto-bedrägeriannonser.